Timp de mulți ani, tehnicile de refracție subiectivă nu s-au schimbat deloc. Astăzi, Vision-RTM 800 phoropter oferă schimbări continue de putere șiface refracția mai precisă, mai ușor de efectuat pentru practicant șimai confortabil pentru pacient!

UN PHOROPTER MAI PRECIS...Vision-RTM 800 modul optic exclusiv controlează puterile la 0.01 D șifurnizează schimbări continue și instantanee ale sferei, cilindruluiși axa, în același timp. Refracția este făcută mai precisă șiPrescripțiile pot fi făcute în 0,05 pași D. Pacienții pot acum să se umplepotențialul viziunii lor!

O PROCEDURĂ MAI UȘOARĂ PENTRU PRACTICANT...Datorită schimbărilor sale continue și simultane de putere sferă,Axa cilindrului și puterea cilindrului, Vision-RTM 800 phoropter activeazăatingerea mai rapidă a refracției fi nale decât refracția tradiționalămetode.În plus, “teste inteligente” și algoritmii lor unici ajutăpracticantul în efectuarea întregii proceduri de refracție. Refracția este făcută atât foarte ușor cât și foarte precis!

O EXPERIENȚĂ MAI CONFORTABILĂ PENTRU PACIENT...Schimbările de putere netede și câmpul vizual mai larg fac ca refracția să fie foarte confortabilă pentru pacienți. Procedura este mai scurtă și nu este se experimentează oboseala. La final, Vision-RTM 800 phoropter oferă posibilitatea de a compara refracția într-un scenariu personalizat imersiv în realitatea virtuală. O experiență fascinantă pentru pacienți!