Optică medicală Timișoara

Explorează lumea, cu alți ochi.

Bucură-te de ochelarii tăi, atât din punct de vedere al utilității cât și al esteticii, indiferent de rolul lor.

Bucură-te de un accesoriu pe gustul tău, în fiecare moment, alegând perechea de ochelari potrivită, în funcție de necesitățile și fizionomia ta.

Descoperă design-uri uimitoare de rame, ochelari de vedere și de soare la OptyU în Timișoara, ce îți vor transforma acest accesoriu într-unul cu adevărat fabulos.

Îți oferim consultații gratuite cu aparaturi performante pentru ochelarii de vedere și consultanță gratuită la ochelarii de soare.  • Rame de ochelari
  • Ochelari de vedere
  • Ochelari de soare
  • Lentile de contact
  • Examinare optică medicală

Alege rame ochelari în Timișoara de la OptyU

Ochelarii sunt un accesoriu, nu doar util dar și unul ce îți oferă un aspect cu totul aparte. Iar rama acestora are un rol esențial în felul în care tu, te vei exprima, purtând-i.


La OptyU, îți oferim o gamă variată de rame de ochelari de vedere în Timișoara, dar și rame pentru ochelarii de soare, pentru ca tu să te exprimi așa cum îți dorești. Tu decizi dacă vor fi tip cat eye, supradimensionati, rotunzi, ovali, neregulați sau rectangulari.


Bucură-te de un aspect ce se se pliază perfect nevoilor sau personalității tale, de la branduri de renume, din materiale de calitate variate, perfecte pentru utilizarea zilnică sau utilizarea sezonieră.Descoperă gama de ochelari de vedere în Timișoara la OptyU

Alege să faci din ochelarii tăi de vedere un accesoriu inedit, care îți definește personalitatea în fiecare zi, dar și un mod precis de a vedea lumea.


La OptyU, îți oferim o gamă de ochelari de vedere în Timișoara, în nuanțe și forme multiple, de la branduri de renume, potrivite nevoilor tale.


În plus, te bucuri de consultație gratuită cu aparatură ce se folosește de o tehnologie inovatoare, care îți va oferi o performanță crescută a vederii tale și un confort sporit în timpul examinării.


Dăruiește-ți mai mult decât o imagine mai clară, oferă-ți un aspect impresionant, la fiecare purtare.OCHELARI DE SOARE TIMIȘOARA PENTRU BĂRBAȚI ȘI FEMEI

Decide să arăți încântător, atunci când poți ochelari de soare.


Protejează-ți ochii de razele solare, într-un mod elegant și fabulos, purtând un accesoriu de calitate, în forma perfect adaptată feței tale sau stilului tău.


Optează pentru lentile polarizate 100% sau pentru lentile perfecte pentru condus.


Descoperă gama noastră de ochelari de soare la OptyU Timișoara pentru bărbați sau femei, de la branduri de renume, care te vor face să arăți spectaculos, indiferent de gusturile tale .


Sau alege să te lași ghidat de specialiștii noștri, care îți vor oferi consultanță gratuită, conform fizionomiei tale.Lentile de contact în Timișoara la OptyU

Imaginează-ți cât de ușor poți să vezi lumea cu claritate, chiar și atunci când nu porți ochelari. Sau, cât de simplu îți poți oferi un aspect diferit, având o nuanță nouă a ochilor tăi.


Descoperă gama de lentile de contact în Timișoara de la OptyU, în care găsești tot ce ai nevoie, indiferent de dorința ta.


Fie că optezi pentru lentile de contact colorate, de unică folosință, de zi sau de noapte sau vrei să scapi de ochelari, ai multiple opțiuni din care să alegi.


Bucură-te inclusiv de o cutie de probă gratuită pentru lentilele de contact de vedere, din partea noastră. Testezi gratuit și apoi decizi dacă vei purta lentilele de vedere, în mod frecvent.Optica medicală de 25 de ori mai precisă la OptyU Timișoara

Descoperă claritatea imaginilor și un potențial maxim al vederii tale, datorită aparaturii ultraperformante din cabinetul de optică medicală în Timișoara, OptyU.


Tehnologia utilizată de aparatul VISION-R 800, îți garantează o precizie de 25 de ori mai bună decât aparatele clasice, dar și un confort uimitor în timpul examinării.


Ai parte de o consultație gratuită care realizează prescripții pentru lentile cu precizia de 0.01 dioptrii, la lentilele tale personalizate.


Este timpul să îți oferi o viziune perfectă a vieții și un potențial de vedere de 200%.


Alege să vezi viața în cele mai mici detalii, cu o claritate impecabilă.*NU ești obligat să cumperi ochelarii de la noi!

OptyU Timișoara Iulius Town 

OptyU SHOPPING CITY SIBIU
OptyU PROMENADA MALL SIBIU

Optometrist specialist 

Iuliana Neamțu

Servicii OPTICĂ MEDICALĂ

ÎNSCRIERE GRATUITĂ CONSULTAȚIE

Examinare optică medicală de 25 de ori mai precisă cu VISION-R 800 

Bucură-te de o imagine clară și perfectă a privirii tale, dar și un potențial maxim al vederii, mult mai rapid și mai confortabil, în magazinele de optică medicală OptyU din Timișoara.

Datorită tehnologiei ultraperformante utilizată de echipamentul VISION-R 800, care îți oferă o examinare oculară de 25 de ori mai precisă decât aparatele clasice vei avea parte de o experiență mult mai plăcută și mai precisă.

Programează-te acum la o consultație optometrică GRATUITĂ pentru lentile cu precizia de 0.01 dioptrii, FĂRĂ obligația de a cumpăra ochelarii de la noi.

Alege să privești viața cu o acuitate vizuală și un potențial de vedere de 200%.

Tot ce ai de făcut pentru a beneficia de acest consult gratuit este să completezi formularul de mai jos și te contactăm noi cât mai curând posibil.


Despre NOI

La OptyU, te întâlnești cu o echipă tânără de specialiști, care se asigură că ai parte de o viziune mai clară și mai frumoasă asupra lumii, datorită experienței de peste 8 ani și a celor 20.000 de pacienți și clienți cu care am interacționat până în prezent.


Te bucuri de servicii de optică medicală la cele mai înalte standarde dar și de produse lucrate cu precizie și dăruire, pentru tine.

Ai parte de toată atenția noastră, de o experiență confortabilă cât și de consultații și consultanță gratuită, în funcție de nevoile tale.


OptyU este un concept în domeniul medical-fashion care îți oferă servicii de optică medicală, produse premium, recomandări personalizate dar și un look impresionant.


Descoperă lumea cu alți ochi, la OptyU!Iulius Town, Piața Consiliul Europei 2