Povestea noastră pe scurt

OPTYU oferă un nou concept în materie de optică, punându-vă la dispoziţie aparatură de cea mai înaltă calitate şi o echipă de profesionişti alcătuită din medici oftalmologi şi specialişti ai vederii sănătoase.

Da, sunt oameni minunați în echipă, oameni care vor să ajute și se bucură de fiecare dată când reușesc să facă asta, oameni cu o pregătire excelentă. Însă vrem să vă spunem câteva cuvinte despre motivele de la care a pornit această poveste și unde vrem să o ducem, împreună cu tine.

Cum am început?

Totul a pornit de la o nevoie găsită în Sibiu. Faptul că trebuia să pleci în alt oraș, poate chiar în altă țară, pentru a găsi rame de ochelari semnate de designeri pentru noi a fost suficient să ne gândim serios că merită să aducem la noi acasă aceste produse.

Trecând peste toate detaliile tehnice și eforturile depuse, așa a luat naștere OptyU în 2015, din dorința de a avea la noi acasă, în Sibiu, colecțiile renumiților designeri din domeniul opticii.

Lucrăm cu cei mai buni

Însă avem grijă ca oricine să își găseasca ochelarii potriviți la noi, astfel acoperim toată plaja de modele și prețuri, iar acest aspect este unul de care suntem foarte mândri fiindcă a fost realizat cu foarte, foarte multe eforturi.

Suntem aici ca să te inspirăm

Pe parcursul poveștii noastre ne-am dat seama cât de important este pentru toată lumea să arate bine. Te ajută, pe bune, îți dă starea aceea de spirit în care ești în stare să realizezi absolut tot ce îți propui! Iar noi am decis să-ți sărim în ajutor și să-ți oferim inspirație „pe pâine”. În acest moment am construit contul de Instagram @optyuneaperfecta și secțiunea de Lookbook de pe website.

C8A81759-85FD-4D33-A26A-01BDE0F6424E
copy2
IMG-0429
copy1

Împreună cu tine vom face fapte mari!

Misiunea noastră este clară, vrem ca toată lumea din România să aibă grijă de ochii lor iar noi să le oferim ochelarii potriviți în fiecare zi.

Astfel trebuie să te aștepți de la noi că vom face tot posibilul să îți oferim servicii și produse pentru ca tu să ai posibilitatea de a avea grijă de ochii tăi mere, fie că faci sport, fie că ești în fața unui monitor, fie că te plimbi prin oraș. Însă, împreună cu tine vrem să avem grijă și de persoanele care nu își permit perechea de ochelari de care au nevoie.

74632481_2195403500758308_7140997133829668864_o
69355857_2153860618245930_2013316854017163264_o

"România vede bine." (TM)

Astfel a luat naștere programul „România vede bine.”, un program gândit pentru voi, care să vă ofere posibilitatea de a-i ajuta pe ceilalți mai puțin norocoși.

Cum funcționează?

1 Alegi să restitui ochelarii vechi în momentul comandării celor noi de la OptyU
2 Noi îți oferim un voucher de 120 RON aplicabil direct la comanda ochelarilor noi
3 Primim ochelarii tăi, îi restaurăm și îi oferim cu dragoste celor care au nevoie, iar pe tine te ținem la curent pe pagina de FACEBOOK OptyU și pe website.

Ce spui, vrei să facem cunoștință?

Haide în showroomul nostru și află și mai multe detalii, alege-ți preferații la showroom sau online și bucură-te de experiența OptyU.

Descoperă websitelul
  • Nu există produse în coș.